Skip to content

Over AudiologicX

Snel en actueel inzicht in de gegevens van audiologische zorg en wetenschap. Waarde halen uit data. Met deze doelen is AudiologicX vanwege de vraag in de markt ontwikkeld. In nauwe samenwerking met gerenommeerde opdrachtgevers. We zijn onderdeel van MarYor | software & consultancy BV. Ons onderscheid ligt in datatechnologie en kennis van en expertise in de audiologische branche. We kennen de wensen en eisen als het gaat om het vormgeven van kwaliteitsregistratie en werken intensief met de branche samen. AudiologicX is een duurzame partner, van de bouw van de applicaties, de implementatie tot en met het support.

AudiologicX seperator logo

Ons team: de ervaring die telt.

André Obelink

Directeur / Lead Software Engineer

AudiologicX Andre Obelink

“De dienstverlening van opdrachtgevers steeds slimmer maken, zodat het mogelijk is de patiëntenzorg duurzaam te verbeteren en innoveren. Dat maakt mijn werk waardevol!”

Matthijs ter Woord

Senior Software Engineer

AudiologicX medewerker Matthijs Ter Woord

“Bij AudiologicX blijven we waarde toevoegen aan ons product. De trajecten zijn kennisintensief en complex. Van begin tot eind ben je betrokken en moet je processen kennen. Dat vind ik leuk. Als je ziet dat het product goed en zonder problemen werkt, dan geeft dat veel voldoening.”

Tom Esendam

Junior Software Engineer

Tom Esendam

“Ik haal veel voldoening uit het inrichten en onderhouden van een volledig geautomatiseerde testomgeving van AudiologicX. Het automatiseren van handmatige testen bespaart honderden uren per jaar, tijd die we nu kunnen besteden aan het verbeteren van ons product. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de patiënt.”

Frank ten Dolle

Senior Software Engineer

AudiologicX medewerker Frank Ten Dolle

“Het uitwerken en omzetten van ideeën naar oplossingen, de implementatie, uitrol, ik vind het hele traject een absolute meerwaarde! We leveren een snelle service, denken mee en stoppen veel tijd in onze opdrachtgevers om tot het gewenste resultaat te komen.”

Miranda Obelink

Management assistent

AudiologicX medewerker Miranda Obelink

“Wat mijn werk leuk maakt, is dat de werkzaamheden zeer divers zijn. Van inkoop tot verkoopadministratie, van plannen van trainingen tot het uitdraaien van loonstroken, ik doe het allemaal. Zo draag ik mijn steentje bij aan het succes van AudiologicX!”

Meer informatie of vragen? Wij helpen u graag!

Wilt u ook slim uw data benutten? Ervaar het gemak en de mogelijkheden van AudiologicX!
Onze experts van MarYor | software & consultancy BV geven advies en komen graag bij u langs. Want samen komen we verder! Neem contact met ons op.
Bel voor een afspraak +31 (0) 543 538 388 of mail naar info@audiologicx.nl

AudiologicX seperator logo
Back To Top